Uvjeti korištenja


Korištenje stranice www.mapis-dekori.com ili korištenje bilo kojeg njenog djela sadržaja dopušteno je samo u osobne svrhe.

Stranica www.mapis-dekori.com u potpunom je vlasništvu firme Mapis ideja d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, njen sadržaj zabranjeno je reproducirati, objavljivati, prikazivati, kopirati ili na bilo koji način koristiti u daljnje komercijalne svrhe bez prethodnog pismenog odobrenja Mapis ideje.

Na kompletan sadržaj stranice tvrtka Mapis ideja d.o.o. polaže autorska prava te se izričito zabranjuje korištenje sadržaja sa iste stranice.

Mapis ideja d.o.o. se obvezuje poštivati privatnost svojih klijenata tj. korisnika stranice www.mapis-dekori.com.

Korištenje stranice www.mapis-dekori.com vršite isključivo na vlastitu odgovornost. Mapis ideja d.o.o. nije odgovorna niti će odgovarati za bilo kakvu moguću štetu nastalu korištenjem sadržaja stranice www.mapis-dekori.com. Sadržaj stranice www.mapis-dekori.com može sadržavati i imati veze sa drugim internet stranicama putem linkova i oglasa kreiranih od strane trećih osoba te se u potpunosti odriče odgovornosti za njihov sadržaj i učinak na korisnike nše web stranice.

 

Uvjeti kupovine


KUPNJA:

Pravo na kupnju ima svaka punoljetna osoba koja se registrira na našoj stranici www.mapis-dekori.com.

Proizvod se naručuje odabirom željenog artikla korištenjem menija košarice u elektronskom obliku.
Nakon odabira željenog artikla i potvrđivanja kupnje istog na Vaš e-mail stiže potvrda narudžbe sa cijenom proizvoda u koju je uključena i dostava za područje Republike Hrvatske. Plaćanje se vrši putem uplate po općoj uplatnici.


DOSTAVA I REKLAMACIJE:

Za područje Republike Hrvatske dostava Mapis dekori zidnih naljepnica uključena je u cijenu za iznose od 300 kn na više, za iznose ispod 300 kn dostava se dodatno naplaćuje 25kn.

Za sve ostale europske zemlje dostava se dodatno naplačuje 150,00 kn.

Zidna dekoracija isporučuje se na adresu naručitelja upakirana u kartonski tuljac/ tubu sa poklopcima na obje strane. U pakiranju se još nalaze lopatica, uputstva za montažu te račun kupljenog proizvoda. Zidna dekoracija je zapakirana tako kako bi se izbjegla bilo kakva moguća oštečenja prilikom transporta.

Rok isporuke je 15 radnih dana od dana uplate.

Prilikom zaprimanja pošiljke kupac treba provjeriti ispravnost proizvoda te eventualna oštečenja odmah prijaviti. Sve naknadne reklamacije nećemo uvažavati. Kupac je dužan pridržavati se uputstva za montažu kako ne bi došlo do oštečenja.

Svaki proizvod dostupan je u 23 tazličite boje te se svaka od njih donekle može razlikovati od boje na vašemu monitoru, tj podešenja boja na njemu.